ČLANOVI I KORISNICI

05/01/2010

Korisnici

Registracijom putem web-sitea Društva postajete web-korisnik. Registracijom dobivate korisničko ime i lozinku s kojima se prijavljujete za pristup sadržajima za korisnike.

Web-korisnikom postajete nakon ispunjavanja registracijskog formulara na našim stranicama.Registracija web-korisnika je besplatna, trajanje statusa je neograničeno.

Status web-korisnika prestaje na zahtjev korisnika.

Korisnici primaju redovite e-mail obavjesti CroRC-a te mogu sudjelovati u on-line forumu i dr.

Članovi 

Liječnici koji se žele učlaniti u CroRC moraju istodobno biti članovi Hrvatskoga liječničkog zbora, budući da je Hrvatsko društvo za reanimatologiju stručno društvo Zbora. Članom Društva postaju liječnici- aktivni instruktori i instruktorski kandidati ERC-a  koji uplate članarinu za tekuću godinu koja iznosi 100,00 kuna. 
Prilikom uplate članarine provjerava se članstvo u Zboru (i uplata članarine), a ukoliko status nije reguliran, članstvo u CroRC se ne aktivira do rješavanja članstva u Hrvatskom liječničkom zboru.

Upute o plaćanju članarine nađite na posebnoj stranici....

Da biste postali član, trebate ispuniti web-upitnik ili ispuniti pristupnicu i poslati je u Društvo. Po ispunjenju web-upitnika postajete kandidat za člana, a članstvo se aktivira primitkom potvrde o uplati članarine.

Godišnja članarina iznosi 100,00 kuna godišnje za sve članove.

Članstvo u Društvu prestaje na zahtjev člana. Neplaćanje članarine za tekuće razdoblje "zamrzava" status člana do ostvarenja valjane uplate.
Autorizacija pristupa


Korisničko ime
Lozinka
Zapamti me 
Zaboravljena lozinka?

Nadolazeći tečajevi

ILS

Tečaj neposrednih mjera održavanja života

Zagreb: 27/04/2019 - 27/04/2019
Detaljnije

ALS-P

Tečaj naprednih mjera održavanja života

Zagreb: 10/05/2019 - 12/05/2019
Detaljnije

ETC

European Trauma Course

Rijeka, Kabinet vještina: 17/05/2019 - 19/05/2019
Detaljnije

NLS

Newborn Life Support

Zagreb: 25/05/2019 - 25/05/2019
Detaljnije

Copyright © - 2010. - CRORC.org

Kamagra 100mg je pouzdan oružje u borbi protiv seksualnog poremećaja najčešće se javlja u muškaraca - erektilna disfunkcija. Kamagra Oral Jelly je potpuno novi proizvod Ajanta Pharma tvrtke. Ovaj lijek dolazi u obliku želea s voćem okusa.

designed&developed by horook